Als ik mijn ogen sluit (Dutch Edition) by Edney Silvestre,Harrie Lemmens PDF

By Edney Silvestre,Harrie Lemmens

12 april 1961. Joeri Gagarin draait als eerste mens rond de aarde en stelt in de ruimte gigantic dat de planeet blauw is. Op datzelfde second vinden in een kleine plaats in het Braziliaanse binnenland twee jongens van twaalf het lijk van een jonge vrouw. Paulo, een mulat, klein en sterk, en Eduardo, lang, mager en van Italiaanse oorsprong, haasten zich vanuit hun kleine zwemparadijs naar de politie, die chicken uiteraard meteen van de moord verdenkt. Daags na de vondst wordt de guy van de jonge vrouw, de veel oudere plaatselijk tandarts, gearresteerd en is de moord opgelost. Althans... De twee jongens vinden het maar raar dat de tandarts, een fragiele oude guy, de toch tamelijk robuuste jonge vrouw in een worsteling neer heeft kunnen steken. Ze besluiten zelf voor speurder te gaan spelen. Zo gaan ze de ingewikkelde wereld van volwassenen, van seks en geweld, the finish of innocence, tegemoet.

Show description

Read or Download Als ik mijn ogen sluit (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Download e-book for iPad: Topondernemers (Kijken in de ziel) (Dutch Edition) by Coen Verbraak

Voor de televisieserie Kijken in de ziel interviewde Coen Verbraak sinds 2009 psychiaters, voetbalcoaches, strafpleiters, politici en artsen. In de nieuwe reeks interviews, die vanaf 22 juli door de NTR zal worden uitgezonden, gaat Verbraak in gesprek met Nederlandse topondernemers onder wie Jeroen van der Veer, Hans Wijers, Thecla Bodewes, Atilay Uslu (Corendon), Ben Mandemakers, Sylvia Tóth, Ronald van Zetten (HEMA), Harold Goddijn (TomTom) en Joop van den Ende.

Download e-book for kindle: Korte lontjes (Slash Book 9) (Dutch Edition) by Chris Bos,Nicole Jongman

Sabine heeft ADHD. Ze zoekt steeds nieuwe uitdagingen en komt vaak in lastige situaties terecht. Ze wisselt bijna internet zo vaak van opleiding als van vriendje. Ondertussen game ze op topniveau en traint ze twintig uur in de week. additional complicatie: haar vader. Hij is als militair uitgezonden geweest naar Bosnië.

Download PDF by Michel van Egmond,Joke Jonkhoff: Kieft (Dutch Edition)

Bijna twintig jaar lang droeg voetballer Wim Kieft een groot geheim met zich mee. Dat is nu voorbij. Aan Michel van Egmond, auteur van de mega-bestseller GIJP, vertelde hij zijn onwaarschijnlijke verhaal. KIEFT is het verslag van een bittere strijd tegen zijn verslaving. Tegen de demonen in zijn hoofd.

Download e-book for iPad: De dochter van Stalin (Dutch Edition) by Rosemary Sullivan,Nele Hendrickx,Ton Heuvelmans

Svetlana Alliloejeva groeit op binnen de muren van het Kremlin. Ze is eigenwijs, clever, maar ook eenzaam, vooral na de zelfmoord van haar moeder. Ze heeft geen weet van de verschrikkingen die buiten het Kremlin plaatsvinden. Ook begrijpt ze niet waarom het ene na het andere familielid plotseling verdwijnt.

Extra resources for Als ik mijn ogen sluit (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Als ik mijn ogen sluit (Dutch Edition) by Edney Silvestre,Harrie Lemmens


by Brian
4.5

Rated 4.02 of 5 – based on 16 votes