Download PDF by Lisa Appignanesi,Pon Ruiter: Alles over liefde (Dutch Edition)

By Lisa Appignanesi,Pon Ruiter

ISBN-10: 9023466675

ISBN-13: 9789023466673

Liefde is onvoorspelbaar, machtig, onbeheersbaar, gekmakend. Het is een emotie die ons de hoogste vormen van vreugde verschaft terwijl haar keerzijde - haat, jaloezie en verlies - ons de haren uit het hoofd kan doen trekken van verdriet en in de diepste dalen doet belanden. Alles over de liefde beschrijft het hele spectrum van de liefde en de wijze waarop zij met al haar tegenstrijdigheden ons leven lang een rol speelt: verliefdheid, huwelijk, overspel, familie en vriendschap. Maar ook de keerzijde van de liefde komt uitvoerig aan bod: jaloezie en haat. Het boek onderzoekt de continuïteit en veranderingen in de liefde door de tijden heen, van de oudheid tot nu, en is gebaseerd op de literatuur, de beeldende kunst en de mythologie en doet het onderwerp daarmee recht: daar gaat het immers altijd over de belangrijkste menselijke emoties: liefde, verlies, verdriet, daar leren we het top hoe mensen zich voelen.
Alles over de liefde is even rijk en meeslepend als de emotie die het zo uitputtend beschrijft.

Show description

Read or Download Alles over liefde (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Get Topondernemers (Kijken in de ziel) (Dutch Edition) PDF

Voor de televisieserie Kijken in de ziel interviewde Coen Verbraak sinds 2009 psychiaters, voetbalcoaches, strafpleiters, politici en artsen. In de nieuwe reeks interviews, die vanaf 22 juli door de NTR zal worden uitgezonden, gaat Verbraak in gesprek met Nederlandse topondernemers onder wie Jeroen van der Veer, Hans Wijers, Thecla Bodewes, Atilay Uslu (Corendon), Ben Mandemakers, Sylvia Tóth, Ronald van Zetten (HEMA), Harold Goddijn (TomTom) en Joop van den Ende.

Chris Bos,Nicole Jongman's Korte lontjes (Slash Book 9) (Dutch Edition) PDF

Sabine heeft ADHD. Ze zoekt steeds nieuwe uitdagingen en komt vaak in lastige situaties terecht. Ze wisselt bijna internet zo vaak van opleiding als van vriendje. Ondertussen activity ze op topniveau en traint ze twintig uur in de week. additional complicatie: haar vader. Hij is als militair uitgezonden geweest naar Bosnië.

Download e-book for iPad: Kieft (Dutch Edition) by Michel van Egmond,Joke Jonkhoff

Bijna twintig jaar lang droeg voetballer Wim Kieft een groot geheim met zich mee. Dat is nu voorbij. Aan Michel van Egmond, auteur van de mega-bestseller GIJP, vertelde hij zijn onwaarschijnlijke verhaal. KIEFT is het verslag van een bittere strijd tegen zijn verslaving. Tegen de demonen in zijn hoofd.

Download e-book for kindle: De dochter van Stalin (Dutch Edition) by Rosemary Sullivan,Nele Hendrickx,Ton Heuvelmans

Svetlana Alliloejeva groeit op binnen de muren van het Kremlin. Ze is eigenwijs, clever, maar ook eenzaam, vooral na de zelfmoord van haar moeder. Ze heeft geen weet van de verschrikkingen die buiten het Kremlin plaatsvinden. Ook begrijpt ze niet waarom het ene na het andere familielid plotseling verdwijnt.

Additional resources for Alles over liefde (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Alles over liefde (Dutch Edition) by Lisa Appignanesi,Pon Ruiter


by David
4.0

Rated 4.78 of 5 – based on 11 votes