New PDF release: ADHD bij kinderen (Kinderpsychologie in praktijk) (Dutch

By Anneke Eenhoorn

Alles over de ontwikkeling van het brein en ADHD Dit boek geeft hulpverleners, leerkrachten en ouders een actueel inzicht in alles wat met ADHD en upload bij kinderen en pubers te maken heeft. Het beschrijft wat AD(H)D precies is en hoe het ontstaat, hoe het brein en puberbrein zich ontwikkelen en welke rol executieve functies spelen. Ook biedt het de meest recente informatie over aanpak en bewezen effectieve behandelmethoden. Van allerlei psychiatrische problemen is ADHD een van de meest voorkomende stoornissen. De meeste problemen rond ADHD zijn gelukkig goed te behandelen, als je maar weet hoe. De auteur gaat hier uitgebreid op in met veel praktijkvoorbeelden en tips. Het boek is gebaseerd op de recentste wetenschappelijke kennis van AD(H)D en is daarmee een waardevolle bron van informatie voor psychologen, orthopedagogen en andere hulpverleners die met AD(H)D bij kinderen te maken hebben. Dankzij de heldere uitleg is dit boek ook zeer toegankelijk voor leerkrachten en geïnteresseerde ouders. Voor wie nog meer wil weten, biedt ADHD bij kinderen verdiepende literatuur, relevante adressen en web content. Voor voorbeeldpagina's uit dit boek klik hier.

Show description

Read Online or Download ADHD bij kinderen (Kinderpsychologie in praktijk) (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Topondernemers (Kijken in de ziel) (Dutch Edition) - download pdf or read online

Voor de televisieserie Kijken in de ziel interviewde Coen Verbraak sinds 2009 psychiaters, voetbalcoaches, strafpleiters, politici en artsen. In de nieuwe reeks interviews, die vanaf 22 juli door de NTR zal worden uitgezonden, gaat Verbraak in gesprek met Nederlandse topondernemers onder wie Jeroen van der Veer, Hans Wijers, Thecla Bodewes, Atilay Uslu (Corendon), Ben Mandemakers, Sylvia Tóth, Ronald van Zetten (HEMA), Harold Goddijn (TomTom) en Joop van den Ende.

Download PDF by Chris Bos,Nicole Jongman: Korte lontjes (Slash Book 9) (Dutch Edition)

Sabine heeft ADHD. Ze zoekt steeds nieuwe uitdagingen en komt vaak in lastige situaties terecht. Ze wisselt bijna web zo vaak van opleiding als van vriendje. Ondertussen recreation ze op topniveau en traint ze twintig uur in de week. additional complicatie: haar vader. Hij is als militair uitgezonden geweest naar Bosnië.

Read e-book online Kieft (Dutch Edition) PDF

Bijna twintig jaar lang droeg voetballer Wim Kieft een groot geheim met zich mee. Dat is nu voorbij. Aan Michel van Egmond, auteur van de mega-bestseller GIJP, vertelde hij zijn onwaarschijnlijke verhaal. KIEFT is het verslag van een bittere strijd tegen zijn verslaving. Tegen de demonen in zijn hoofd.

De dochter van Stalin (Dutch Edition) - download pdf or read online

Svetlana Alliloejeva groeit op binnen de muren van het Kremlin. Ze is eigenwijs, clever, maar ook eenzaam, vooral na de zelfmoord van haar moeder. Ze heeft geen weet van de verschrikkingen die buiten het Kremlin plaatsvinden. Ook begrijpt ze niet waarom het ene na het andere familielid plotseling verdwijnt.

Additional info for ADHD bij kinderen (Kinderpsychologie in praktijk) (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

ADHD bij kinderen (Kinderpsychologie in praktijk) (Dutch Edition) by Anneke Eenhoorn


by James
4.3

Rated 4.83 of 5 – based on 49 votes