Roberto Bolano,Aline Glastra van Loon,Arie van der Wal,Arne's 2666 (Dutch Edition) PDF

By Roberto Bolano,Aline Glastra van Loon,Arie van der Wal,Arne van der Wal

ISBN-10: 9048818508

ISBN-13: 9789048818501

Meesterwerk van de Chileense auteur Roberto Bolaño, wiens oeuvre wij met ingang van dit najaar (opnieuw) zullen uitgeven, te beginnen met deze postuum verschenen roman die wordt gezien als Bolaño's magnum opus: een hallucinerende, epische roman gesitueerd in de grensstreek tussen Mexico en de Verenigde Staten, waar voortdurend vrouwen en meisjes worden vermoord. Niemand weet wie achter de (honderden) moorden zit: de maffia, een psychopaat, de overheid? 2666 is een universeel verhaal over goed en kwaad, leven en dood, fictie en feit, een van de belangrijkste romans die deze eeuw zijn verschenen.

Show description

Read or Download 2666 (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Topondernemers (Kijken in de ziel) (Dutch Edition) - download pdf or read online

Voor de televisieserie Kijken in de ziel interviewde Coen Verbraak sinds 2009 psychiaters, voetbalcoaches, strafpleiters, politici en artsen. In de nieuwe reeks interviews, die vanaf 22 juli door de NTR zal worden uitgezonden, gaat Verbraak in gesprek met Nederlandse topondernemers onder wie Jeroen van der Veer, Hans Wijers, Thecla Bodewes, Atilay Uslu (Corendon), Ben Mandemakers, Sylvia Tóth, Ronald van Zetten (HEMA), Harold Goddijn (TomTom) en Joop van den Ende.

New PDF release: Korte lontjes (Slash Book 9) (Dutch Edition)

Sabine heeft ADHD. Ze zoekt steeds nieuwe uitdagingen en komt vaak in lastige situaties terecht. Ze wisselt bijna web zo vaak van opleiding als van vriendje. Ondertussen recreation ze op topniveau en traint ze twintig uur in de week. additional complicatie: haar vader. Hij is als militair uitgezonden geweest naar Bosnië.

Download e-book for iPad: Kieft (Dutch Edition) by Michel van Egmond,Joke Jonkhoff

Bijna twintig jaar lang droeg voetballer Wim Kieft een groot geheim met zich mee. Dat is nu voorbij. Aan Michel van Egmond, auteur van de mega-bestseller GIJP, vertelde hij zijn onwaarschijnlijke verhaal. KIEFT is het verslag van een bittere strijd tegen zijn verslaving. Tegen de demonen in zijn hoofd.

Download e-book for kindle: De dochter van Stalin (Dutch Edition) by Rosemary Sullivan,Nele Hendrickx,Ton Heuvelmans

Svetlana Alliloejeva groeit op binnen de muren van het Kremlin. Ze is eigenwijs, clever, maar ook eenzaam, vooral na de zelfmoord van haar moeder. Ze heeft geen weet van de verschrikkingen die buiten het Kremlin plaatsvinden. Ook begrijpt ze niet waarom het ene na het andere familielid plotseling verdwijnt.

Extra resources for 2666 (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

2666 (Dutch Edition) by Roberto Bolano,Aline Glastra van Loon,Arie van der Wal,Arne van der Wal


by Ronald
4.3

Rated 4.47 of 5 – based on 4 votes